Menu
Vaartlaan 42 | 9880 Aalter | 09 374 59 81 | 0473 80 14 72 | info@tendauwe.be | BE 0677.262.611
Ten Dauwe

A la carte Kerst- en Eindejaarssuggesties 2019-2020

Vier kerst en eindejaar zonder zorgen en in stijl, waar het ook is: bij u thuis, bij vrienden of in Ten Dauwe.

Wenst u zelf een menu samen te stellen voor de Kerst- en Eindejaarsperiode? 

Alles is eenvoudig op te warmen en te serveren. U krijgt een document met alle uitleg mee. 

U kunt eenvoudig reserveren via het onderstaande reservatieformulier, via info@tendauwe.be of bel ons op 09 374 59 81.

  Meteen online reserveren kan hieronder! 

 

U kunt ook steeds telefonisch reserveren op 09 374 59 81

Hapjes KOUD

Per stuk

Coquille met ansjovis en truffel

€2,50-

Rösti toast met gerookte zalm, zure room en zalmeitjes

€1,75-

Blikje tonijn gegrild met zalm eitjes en zuiderse salsa

€1,75-

Brioche toast met ganzenlever, gerookte paling en rode biet                                                 

€2,75-

 

Hapjes WARM

Per stuk

Mini pita met kip en tajinegroenten                                                                                                        

€1,75-

Kroketje van risotto en gamba's                                                                                         

€1,75-


 

Voorgerechten KOUD

P.P

Burrata salade met tomatenvariëteiten (vegi)                                                                                                 

€10,00-

Creatie van warm gerookte zalm en bloemkool met sesamdressing

€12,00-

In het huis gerookte en gedroogde dunne lende, geserveerd als carpaccio

met oude Parmezaanse kaas, beukenzwam en mosterdsla                                                    

€12,00-

 

Voorgerechten WARM

P.P.

Schelvishaasje, witte wijnsaus met venusschelpjes, gefermenteerde venkel en prei

€11,00-

Waterzooi van kabeljauwhaasje met Zeeuwse mosselen, prei en saffraan saus                       

€15,00-


 

Soepen

Per liter

Pompoensoepje met kastanjes, gepofte pompoenpitten en geitenkaasroom                           

€6,00-

Mosselsoepje met prei en saffraan

€12,00-

Klassieke kreeften bisque                                                                                                 

€12,00-


 

Hoofdgerechten

P.P.

Gevulde kerstkalkoen, geroosterde ovengroenten, gevuld appeltje met veenbessen, kroketten   

€12,50-

Kalfsfilet gegaard op lage temperatuur, schorseneren, spitskool, beukenzwam,

kalfsjus en polentakrokketjes met truffel

€18,50-

Hertenfilet met een wok van bospaddestoelen, boerenkool en spekjes,

appeltje met veenbessen, crème van gebrande knolselder en polenta kroketjes met truffel

€22,50-

Herten stoofvlees met geroosterde ovengroenten, een gevuld

appeltje en polenta krokketjes met truffel

€10,00-

 


 

Desserten                                                                                                                                                     

P.P.

3 mini dessertjes                                                                                                                                                                                 

€5,25-

Kerststronk van het huis            

€5,00-

Dessertencreatie "New Style"
wafel - chocolade - hazelnoot                                                                                             

€7,50-

 

Keuzestress? Kijk dan zeker ook op onze afhaal pagina voor de vooropgestelde kerst- en eindejaarssuggesties. 

 

Reservatie Kerst- en Eindejaarssuggesties 2019 - 2020
Uw reservatie
Selecteer hier uw keuze
Voor hoeveel personen wenst u te reserveren?
Op welke dag wenst u uw reservatie af te halen? (niet in te vullen bij reservatie feestzaal)
Hoelaat wenst u uw reservatie op te halen? (tussen 9u-17u) niet in te vullen bij reservatie feestzaal)
Administratieve gegevens
Op welke naam mogen wij uw reservatie noteren?
Hoe kunnen wij u telefonisch bereiken?
Op welk mailadres kunnen wij u een bevestiging van reservatie sturen?
Administratieve gegevens
Vragen / Opmerkingen / Code
Heeft u bepaalde vragen/opmerkingen? Zijn er gasten met voedsel allergieën? Zijn er kinderen? (enkel voor feesten in onze zaal)...

 

 

 
Ten Dauwe -Mmastercooks

'Catering' moet altijd een persoonlijke taal blijven. De kracht verarmt wanneer je leunt op de ervaring en de uitwerking van een ander.

Ten Dauwe -Mmastercooks