Menu
Ten Dauwe

tendauwe

Contacteer ons

Vaartlaan 42
9880 Aalter
Ligging
BTW BE 0677.262.611

+32 9 374 59 81
+32 473 80 14 72
info@tendauwe.be

Bekijk hier onze afhaalfolder

Afhaalservice van voorgerecht tot dessert

Ten Dauwe heeft reeds 25 jaar ervaring in afhaalgerechten en traiteurdiensten met all-in service ‘Gastronomisch dineren bij u thuis’. De afhaalservice in Aalter laat u toe, ook in geval van weinig tijd, om een gezellig etentje te organiseren bij u thuis zonder dat u daarvoor zelf uren in de keuken hoeft te staan. Op deze manier heeft u niet de minste stress én kunt u optimaal genieten van uw gezelschap, een lekker glaasje wijn, een sigaretje of een sigaar, ...

Aanbod afhaalgerechten en catering

Wij hebben een ruim aanbod van lekkere gerechten en catering, dat u slechts even hoeft op te warmen naar de instructies van de chef:

  • Warme voorgerechten
  • Koude voorgerechten
  • Koude buffetten
  • Hoofdschotels (vlees/vis)
  • Desserts
  • Valentijnsmenu
  • Hapjesspecialiteiten

Culinair afhaal walking dinner

Eén van onze absolute aanraders voor een culinaire avond zonder keukenstress is ons ‘Culinair afhaal walking dinner’. Hiermee scoort u zeker en vast en beleven u en uw gasten een aangename, ontspannen én culinair hoogstaande dag of avond.

Informatie om te bestellen

Gelieve een bestelling voor onze afhaalservice in Aalter steeds telefonisch of via e-mail door te geven, 5 dagen op voorhand:

  • Hapjes kunnen besteld worden per 10 stuks van eenzelfde soort
  • Wij aanvaarden bij afhaling enkel contante betaling (geen bankkaarten)
  • Gelieve rekening te houden met de waarborg voor leeggoed en het leeggoed terug te brengen op maandag of donderdag (tussen 9u en 20u)
  • Het is mogelijk om uw gerechten warm af te halen, wij leveren de gerechten dan in warmteboxen
  • Indien u de gerechten aan huis wenst te laten leveren kan dat aan € 0.50/ gereden km (wij laten u op voorhand weten hoeveel deze kost bedraagt en leveren in gans België)

Download onze  brochure

Download hier onze afhaalbrochure

Walking dinner samenstellen

Hapjes, walking dinner gerechten en streetfood gerechten

Stel zelf uw walking dinner samen, de ideale combinatie : 4 aperitiefhapjes , 4 walking dinnerbordjes ,4 desserthapjes = 30 euro per persoon

WARME HAPJES: 1,75 Euro per stuk (25 gr à 35 gr / stuk)

Kroketjes

Kaaskroketjes Garnaalkroketjes Kalfszwezerikenkroketjes met mangochutney Kroketje van polenta (griesmeel) en boschampignons
Risottokroketje met scampi, saffraan en kreeftencoulis      

Soepjes

Paprikasoepje met gember Tomatensoepje met mascarpone en curry Bloemkoolsoepje met Gandaham of met garnalen Pompoensoepje met geitenkaas en dennenpitjes
Aspergesoepje met beenham Paling in 't groen soepje Soepje van pompoen, kabeljauw en spekkrokantjes Erwtensoep met munt en espuma van curry

Op een stokje

Geglaceerde eendenfilet op stokje Oosterse kipfilet op stokje Thaise scampi op stokje Gefrituurde zonnevis op een stokje (wordt op een staander met een dipsaus geserveerd)
Spiesje van verse tonijn gegrild met sesamvinaigrette      

Quiche

Tapas quiche met camembert provençaal Tapas quiche met tomaat, feta en olijven Tapas quiche met reblochon en spek Quiche lorraine
Quiche met zalm, geitenkaas en spinazie      

Vlees

Apero kippenboutjes Mini-brochetjes Gevulde champignon met fetakaas en spek Filoudeeg met moussaka
Crème van gebakken bloemkool met op lage temperatuur geglaceerd buikspek Kaassoufflé met Gandaham en witloof Kalfswang met ganzenlever en kaaskrokantjes Thaise kippen apero vleugels
Mini-croque met tomaat, Parmaham en mozzarella Gevulde verse vijg met gorgonzola en Parmaham Boerenbroodje met gebakken pancetta en gebakken kwarteleitje Mini-loempia
Mini-pizza Sfogliatelle (Noors bladerdeegje met kaas en gedroogde ham) Flammekueche uit de Franse Elzas met ajuin en munsterkaas Mini panini met bacon, cheddarkaas, ajuin, barbecuesaus
Mini hamburger      

Vis

Roereitje met tomaat garnalen Mosseltjes met kokos, currysausje en fijne groentjes Mosselcassoulet met fijne groentjes en kokos Tortilla met zalm en spinazie
Gratin van mosselen met prei / saffraan Gegrilde roodbaars met pesto Coquilles met duxelle van champignons Vers gefrituurde zonnevis met tartaar
Gevuld mini-aardappeltje met garnalen en bieslook Schartongrolletje met een champigonduxelle, witte wijnsaus gegratineerd Hamburgertje van gambas met gekonfijte prei en saffraansaus Cassoulet van zonnevis, wijngaardslakken en kruidenboter
Wafeltje van bladerdeeg, gerookte zalm en kruidenkaas Mini-croque met gerookte zalm Soufflé van rivierkreeftjes  

Vegi

Vegetarische mini-loempia Belegen kaasstaafjes met brickdeeg en abrikozen Tortellini in mini pastabeker, boschampigons en truffelsaus Tortelinni met spinazie
Frietje van kikkererwtenbloem met rucolamayonaise Mini zakje frieten    
KOUDE HAPJES: 1,75 Euro per stuk (25 gr à 35 gr / stuk)

Vlees

Soesje met hammousse Crème van eendenlever met mango Espuma van ganzenlever Aspic van jonagoldappel en gerookte eendenborst
Appelslaatje met dennenpitten en gerookte eendenborst Kalfsroulade "Vitello Tonato" Tortilla met Parmaham, cheddarkaas en rucola Tortilla met beenham en boursin
Carpaccio met tapenade van olijven Toast van notenbrood met roulade van wildpaté en Parma Aspic van cavaillon met Serranoham Glaasje couscous provençaal met chorizo
Glaasje crème van maïs met fazantenmousseline Bonbon van rundscarpaccio met King krab Macaron met mango en eendenlever Waldorfslaatje met gemarineerde kip en rocquefort kaas
Tartaar van op lage temperatuur gegaarde kalfsfilet met tonijndressing Tapenade van zongedroogde tomaten met een mousse van beenham Roulade van rundscarpaccio met een crème van pijnboompitten Thai beef roulade
Chocolade macaron met eendenlever Gevulde verse vijg met ganzenlever en vijgen confit Porkpie met verse pickels (in bladerdeeg gebakken hoofdvlees)  

Vis

Mini-tomaat garnaal Tomatenslaatje met grijze garnalen Artisjokbodem met garnalen en mousselinesaus Gevuld eitje met een tomaten crème, grijze garnalen en koude sabayon
Gemarineerde coquille met tapenade Gemarineerde coquille met structuren van pompoen Toastje met ansjovisboter, gemarineerde champignons, coquille, truffelvinaigrette Gevulde passievrucht met tartaar van coquilles
Tartaar van cocquilles met fijne groentebrunoise en een pipetje met dillesaus Bavarois van kreeft Tortilla met King krab en ijsbergsalade Blini met zalm, zure room en zalmkaviaar
Avocadoslaatje met rivierkreeftjes Avocado met King krab Roulade van zalm met kruidenkaas Gemarineerde verse tonijn met wasabi
Soezen met gerookte vis Aspic van rode biet met verse makreel en rode ajuin Courgetterolletje gemarineerd met kruidenkaas en wijtingtartaar Komkommerschuim met tartaar van zeebaars, radijs en bieslook
Glaasje bavarois van rode paprika met gerookte forel Glaasje crème van broccoli met garnalen mimosa Kort gebakken "bleu fin" tonijn met avocado en sojadressing Sushi met zalm en tonijn en ramanas
Lolly van gerookte forel en bieslook Gemarineerde verse makreel, gember, komkommer en hazelnoot Knolselderstructuren met gedroogde wijting Kort gegrilde zalm met peterseliewortel en sesamvinaigrette
Makreel zoet-zuur met amarenakersen Eiermimosa met asperges en tartaar van gemarineerde zalm Mini hoorentje met tartaar van zeebaars en broccoli Tartaar van zalm met roze peper, komkommer en pipetje met rode paprika coulis
Originele bruschetta van verse heilbot met tomaten variëteiten      

Vegi

Macaron met Parmezaanse kaas en crème van zongedroogde tomaat Tuille van zwarte olijven met parmezaanse crème en zongedroogd tomaatje Hummus met Parmezaanse grissini Tomaat, mozzarella en gazpacho
Artisjokbodem salade Bruschetta met pesto en tomaat mozzarella Slaatje van rode biet, yoghurt en granen Provençaals kaascakeje met zongedroogde tomaat
Praline van tajine groentjes Soja marshmallow    
OESTERS: natuur à 1,75 Euro per stuk, bereide oesters à 2,50 Euro per stuk
Natuur In gelei met rode wijn azijn en sjalotten Met waterkerscrème en limoenvinaigrette Gegratineerd met champagnesabayon en spinazie
Gegratineerd met champignonduxelle en witte wijnsaus "Scheermessen" met quinoa, vadouvan en zeeboontjes    
TAPAS HAPJES (koud)
Trostomaat met mozzarellabolletjes en basilicum à 22,00 Euro/kg Scampisalade Ten Dauwe à 18,00 Euro /kg Champignons à la grecque à 12,00 Euro/kg Mosselen in pikante saus à 16,00 Euro/kg
Inktvisreepjes in Italiaanse looksaus à 16,00 Euro/kg Artisjokharten salade met mosterd peterseliedressing à 26,00 Euro/kg Gegrilde provençaalse groenten in kruidenolie à 26,00 Euro/kg  
DESSERTHAPJES: 1,75 Euro per stuk
Crème van speculoos met mandarijnencoulis Gekarameliseerde peer met witte chocoladesabayon Exotische bavarois met Cassis Limoenparfait met coîntreau en ananas
Crémeux van chocolade, Cognac en crumble van chocolade Mini miserable Glaasje duo van chocolademousse Mini crème brûlée
Tarteletje met vers fruit Peperkoektoast met gegratineerde schapenkaas en appelconfituur Warm geitenkaasje met spek en vijgencompote  
WALKING DINNER BORDJES (koud): 4,00 Euro per stuk (75 gr)

Vlees

Carpaccio van kalfslende gegaard op lage temperatuur, wortelcrème, crumble van ajuin en spekdressing Rundsfilet in krokante korst met wortel en erwten fantasie Handgerolde couscous Provençale Klassieke rundscarpaccio
Kip waldorfsalade Toast met ganzenlever, zoet zure bietjes en hazelnoot Pata Negra, Iberico ham Sevilla, plankje  

Vis

Cannelloni van verse tonijn met Kingkrab, avocado en wasabicrumble Tartaar van gedroogde wijting met structuren van knolselder en waterkerscoulis Gravlax van zalm met crème van broccoli, pompelmoes, lemon cress en citroenmeringue Brioche toast met rode biet en gerookte paling
Scheermesjes met quinoa, avocado, grijze garnalen en americainsaus Dagverse makreel met citrusmarinade, komkommer gel, snijboontjes en koriander Citroencrème, tartaar van langoustines en gekoelde champagnesabayon Tomaat garnaal slaatje
Oosterse scampisalade Aardappelwafeltje met groene kruiden, asperges en gerookte zalm Gerookte paling en tonijn met sesam geglaceerd met yakitorisaus Ceviche van zeebaars met Oosterse dressing
David Hervé oesters, 1 warm 1 koud Gemarineerde en geroosterde zeebaars met artisjok en sinaasappel Sashimi van tonijn met wasabi mayonaise en kroepoek  

Vegi

Piccalilly van bloemkool variëteiten      

Dessert

Tiramisu : mokka panna cotta, mascarpone en cacao Chocola praline gevuld met vanille en karamel Piña Colada : dessert van ananas en kokos Framboos met bosbes, mango en meringue
Bordje boerenkazen met garnituur      
WALKING DINNER BORDJES (warm): 4,00 Euro per stuk (75 gr)

Vlees

Krokant gebakken kalfszwezeriken met zoete aardappel en hazelnootboter Gebakken kwartelfilet met gekonfijt witloof en appel Cannelloni van spitskool met ossenstaart en truffel Mini tajine met lamscouscous
Brioche toast met appel, bloedworst en gebakken ganzenlever Lamskoteletje met mandarijn en roquefortkaas Bladerdeegje met gekarameliseerde ajuin en smeltende ganzenlever Ravioli met bresaola ham, truffelsausje, Parmezaanse kaas
Lamsstoofpotje op boerenbrood-toast, met gepofte look en bietjes Gebrande entrecote, bloody mary dressing en pomme fondant Gebakken pastei van parelhoen en shiitake met oosterse bouillon en koriander Zachtgegaarde en gebakken kalfssukade met jasmijn, prei en soja
Gebakken kwartelfilet met fregola, hazelnoot en Spaanse gedroogde runderham      

Vis

Kabeljauwhaasje, zoete ajuin, jus van buikspek en chips van aardpeer Gegrilde rougetfilet met zeevruchtenrisotto en jus van bouillabaisse Dagverse roggevleugelfilet met gekonfijt witloof en geitenkaassausje In het huis gemaakte ravioli met kreeft
Karnemelkpuree met handgepelde grijze garnalen, gepocheerd kwarteleitje en garnalenjus Lotte nootje in pestokorstje, auberginekaviaar en tomatencoulis Gamba 'special' gefrituurd met curry, dipsausje met citroengras en sjalot Langoustine met mango, rode peper en gebrande foie gras
Krokante rolletjes van brique en Parmezaan met kreeften tartaar en venkel      

Vegi

Cannellonipasta met ricottakaas en spinazie      
STREETFOOD HAPJES:kleine versie (25 gr) à 1,75 Euro, walking dinner versie (75 gr) à 4,00 Euro

Vlees

Hamburger Ten Dauwe (puur rundsvlees, krokant spek, ajuin, curry ketchup, cheddarkaas) Gegrilde vleesspiesjes (keuze: kalkoen, kip, rund, lam…. ) steeds goudbruin gebakken met dipsaus Falafel balletjes met lamsgehakt, geroosterd pittabrood en curry dip Spaanse gehaktballetjes met pittig tomatensausje
Worstenbroodje met bloedworst en appel Buffalo wings Thaise kippenvleugels  

Vis

Hollandse kibbeling met tartaarsaus Hollandse maatjes met z'n garnituur krokante inktvis met zoetzure verse ketchup Japans gemarineerde zalm met merin, gemarineerde komkommer
Fish-cake van Jamie Oliver      

Vegi

Vietnamese springrol met chili dipsaus Puntzakje met frietjes Puntzakje met groentefrieten of zoete aardappelen Bruchetta (keuze: vlees, vis, vegi…)
Vers gemaakte loempia's (keuze: kip, scampi, vegetarisch, rund, …) Gevulde tortilla's (keuze: zalm, rund, kip, …) Pizza : vers gemaakt volledig volgens uw wensen (keuze: vlees, vis, vegi…)  

Dessert

Appelbeignets Wafels Churros  

A la carte

Koude voorgerechten
Zeevruchtencocktail “Ten Dauwe” € 9,00 Ardeense ham met meloen “New style” € 9,50 Garnalencocktail € 11,00
Visterrine (gerookte zalm, heilbot en tomatenvinaigrette) € 11,00 Gerookte zalm van het huis € 13,00 Warm gerookte zalm met limoen en groene pepers €14,00 Gemarineerde Schotse zalm met asperges en dille €14,00
Bavarois van kreeft met mango’s € 21,00 Gerookte eendenborst met frivool slaatje en frambozen € 17,00 Ganzenleverpastei met briochebrood en Sauternesgelei € 23,00 3 Kreeftenbereidingen op één bord € 25,00 Javanois van gemarineerde verse tonijn, trostomaat, mozzarella, en basilicum, espuma à la pesto € 16,00
Carpaccio van kort aangebakken stuisvogelfilet en rucolaslaatje met gemarineerde boschampignons €17,00 Sushi met ricottakaas, kreeft, fijne kruiden en kreeftenolie € 23,00 Rozet van vers gemarineerde Sint-Jakobsschelpen, groentevinaigrette met notenolie €23,00  

Soepen: prijzen per liter ! (1 liter voor 3 personen)

Alle groentesoepen (tomaat, bloemkool...) € 3,50 Roomsoepen (Agnès Sorel, aspergeroomsoep...) € 4,50 Kreeftenroomsoep € 8,00 Extra Noordzeevissoep met garnituur € 8,00
Visconsommé met langoustines en fijne groenten € 14,00 Rode bietensoep met fetakaas en basilicum € 8,00 Kippensoepje met kokosmelk en lavakruid € 8,00 Romige preisoep met saffraan en grijze garnalen € 8,00
Venkelsoep met pasta en kippenballetjes € 5,00      

Warme voorgerechten

Zeevruchtenbootje € 10,00 Gevulde Sint-jakobsschelp (met Coquilles) € 11,50 Scampi’s met kruidenboter (of van de chef) € 14,00 Zalm in bladerdeeg met brocolli en coulis van rode paprika € 14,00 Vispannetje met kreeftensaus € 18,00
Koud- en warm slaatje met scampi’s, kip en dille € 18,00 Viscrepinette van zonnevis met spinazie en witte wijnsaus € 23,00 Lotte in groene kool met groene peper €23,00 Groenlandse tarbot in een jasje van gerookte zalm € 23,00
Tongrolletje met groentepuree en Cablissaus € 24,00 Loempia met kalfszwezeriken en champignons € 24,00 Normandische tongrolletjes € 26,00 Waterzooi van kreeft met asperges € 26,00
Op z’n vel gebakken verse heilbot op een bedje van erwtenpuree, beurre blanc, van ganzenlever, afgewerkt met spaghetti van wortelen € 21,00 Lottehaasje in kruidenkorstje en Provençaalse tomatencoulis € 21,00 Aspergetrio van de chef € 21,00 Cannelloni van roggevleugel gevuld met confijt witloof, gegratineerd met geitenkaaspuree € 18,00
Zalmtournedos in bladerdeeg met rode paprikasaus € 17,00 Pakje van zalm gevuld met asperges en bieslooksaus € 18,00 Waterzooi van Noordzeevis € 18,00 Groenlandse tarbot met gerookte zalm “Dugière” € 21,00 Roulade van tong en zalm met brocollisaus € 21,00
Paling in de room, in’t groen, Napolitaine € 23,00 Zeetong op Normandische wijze € 26,00 Bouillabaisse “extra” € 23,00 Verse heilbottournedos “warm gerookt”, zurkelstoemp “beurre rouge”, afgewerkt met gedroogde panchetta € 22,00
Gevulde grietfilet met broccolipuree, roze pompelmoes, en kervelpluksels met cocotte aardappelen € 26,00 Spiesje van roodbaarsfilet en reuzegamba’s op een carpaccio van tomaat met mozarella, zwarte pasta en warme basilicuminfusie € 25,00 Stoofpotje van kabeljauw met Franse mosselen à la nage, afgewerkt met limoen en koriander en gekookte krielaardappelen € 26,00  

Vleesgerechten

Gevulde Mechelse koekoeksborst met calvadossausje € 14,00 Parelhoentje met sinaasappelsaus, gevulde appel en daggroenten € 15,00 Gevulde kwartels met druiven of champignons € 15,00 Varkensgebraad met groentekrans € 14,00 Varkensgebraad “Orloff” € 14,00 Kalkoenfilet “Archiduc” of met druiven €14,00
Gevulde parelhoenborst met fijne champignonsaus € 16,00 Gevuld varkenshaasje met graanmosterdsaus en jonge groentjes € 16,00 Rundsgebraad met groentekrans of archiduc € 17,00 Osso Bucco met verse deegwaren € 21,00
Kalsmédaillon met groene asperges en een romige kruidensaus (of kalfsgebraad) € 21,00 Lamskroontje met tuinkruiden en gratin-aardappelen € 23,00 Tamme eend in pot-au-feu met truffelsap en boschampignons (of alle eendenbereidingen) € 23,00 Kalfstorentje “Orloff” in een kruidenkorstje met drie groentenpurees in een courgettejasje, portosausje en reuze aardappelkroket €21,00
Ontbeende en gevulde kwartels op een bedje van gebakken witlof en appeltjes met gefritureerde aardappelblokjes € 21,00 Waaier van eendenborst met geglaceerde groentenparels, sausje met morille en kastanje-aardappelpuree € 21,00 Brochette van lamsdelicatessen met een couscous op Turkse wijze € 21,00  

Wildgerechten

Wildstoofvlees met gratin-aardappelen en seizoensgroenten € 16,00 Gevulde fazantenborst “Fine Champagne” en wildgarnituur € 21,00 Hazenrug Harlekijn (twee sausjes) en wildgarnituur € 21,00 Wilde eendenborst met verse vijgen en portosaus € 21,00
Struisvogel tournedos met boschampignons en truffelsaus € 21,00 Gebakken reebokfilet met rode wijnsaus en wildgarnituur € 26,00 Hertekalfkoteletjes met twee sausjes en wildgarnituur € 26,00  

Desserts

Feest ijstaart met sausjes en fruit € 6,50 Crème karamel (Crème Brûlée) € 5,00 Riz Condé € 5,00 Gebak van het huis naar keuze € 5,00 Chocolademousse (duo) € 7,00
Bavaroise € 7,00 Ijslam of duifjes en speciale ijstaarten met fruit en saus € 8,00 Gevarieerd dessertbord € 8,50 Bladerdeegje met banketbakkersroom en exotisch fruit € 8,50
Tarte tatin van banaan met bittere chocoladesorbet € 8,00 Milkshake van aardbeien met aardbeidenslaatje en citroen € 8,00 Ijsgekoelde sabayon met frambozen en sorbet € 8,00 Ijssoufflé van platte kaas en witte chocolade, afgewerkt met amarenakersen € 8,00  
Samengestelde menu’s

Samengestelde menu 1 - € 38,00

Gemarineerde kabeljauwhaasje, yuzu-soja parels, crème van gember, radijs, komkommer en sushi fantasie Cappuoino van aardpeer en krab, krokante ciabatta toast met Noordzeekrab en zure room
Duke of Berkshire melkvarkenfilet en buikspek gegaard op lage temperatuur, Chinese kool, structuren en variëteiten van wortelen, polenta kroketjes met oud Brugge kaas Warm chocolade gebakje, passievruchtensorbet, bananen beignets

SAMENGESTELDE MENU 2 - € 38,00

Provencaals Tomantenroomsoepje met basilicum & mozarella Op z’n vel gebakken goudbrasemfilet, wok van spinazie en artisjok, nage met kokkels en saffraan.
Piepkuikenhoevekipfilet; butternutcrème, girollen, jonge raapjes en spruitjes. Boutjes gekonfeit in ganzenvet. Gegrilde krielaardappelen Warm vanillecakeje, crème brûlée, amarana kersenijs

Samengestelde menu 3 - € 43,00

Carpaccio creatie van witblauw dunne lende met champignon delicatessen en oude parmezaanse kaas Snoekbaars met gekarameliseerd witloof, smeltende ganzenlever, schuimige schaaldierensaus
Appelsorbet met cider Poulet de Bresse, structuren van schorseneren, vin jaune saus, gekonfijte krielaardappelen. (Gedurende mei en juni, asperges i.p.v. schorseneren) “Pavlova” meringue creatie met gebakken ananas, kokos en witte chocolade

Samengestelde menu 4 - € 43,00

Creatie van warm gerookte zalm, bloemkoolstructuren en varieteiten Open ravioli met confeit van eend, crème van bintjes, waterkersolie Kalfsfilet op lage temperatuur gegaard, Romanesko, jonge mais, polenta, kalfsjus
Dessertbord Ten Dauwe  

Samengestelde menu 5 - € 48,00

Vitello Tonato “New Style” (Creatie van tonijn en kalfslende) Rode mul in broodkorst gebakken, blanke botersaus met olijven en gekonfijte paprika, crème van aubergines, gegrilde artisjok & kerstomaat Eendenborstfilet met pecannoot, pastinaak, jong grondwitloof, aardappelpoffertjes met prei en confijt van eendenbout
Warm perengebakje met amandelen, vanilleijs & gezouten karamel  

Samengestelde menu 6 - € 50,00

Mi-cuit zalm, duxelle van girolles, knolselder, krokante croutons van peperkoek Stoofpotje van coquilles en zeetong, zachte paprikasaus en brocolli Appelsorbet met cider Agnus Beef gebraad, brunoise en crème van artisjok, sucrine salade gestoofd, doperwtjes, truffelkroketje
Mousse van mascarpone, Amaretto, perencompote, chocoladeschuim en Baileys  
BUDGETMENU’S

BUDGETMENU 1 - € 18,00

Bloemkool roomsoep met ganda ham en croutons Rundswangen op bourgondische wijze. Gemengde groentjes, kroketten
Dame Blanche “ Ten Dauwe”  

BUDGETMENU 2 - € 20,00

Aspergeroomsoep met forel & kervel. Hoevekip uit Damme. Knolselder & witlooffantasie, kroketten
Tiramisugebak  

BUDGETMENU 3 - € 20,00

Bladerdeeg met tongscharrolletjes op Oostendse wijze Ardeense gegrild gebraad met groentenkrans, boschampignonssaus, kroketten
Warme appeltaart met ijs en slagroom  

BUDGETMENU 4 - € 23,00

Zeevruchtencocktail “Ten Dauwe” Varkenshaasjes met wortelstructuren en varieteiten, portosausje dauphinékroketjes
Chocomousse duo  

Meer informatie en vragen

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie wensen, kunt u steeds terecht op het nummer 09/374.59.81 of 0473/80.14.72. Hier vindt u alvast een complete lijst van afhaalgerechten, menu’s, hapjes, buffetten,…

Ten Dauwe -Mmastercooks

'Catering' moet altijd een persoonlijke taal blijven. De kracht verarmt wanneer je leunt op de ervaring en de uitwerking van een ander.

Ten Dauwe -Mmastercooks