Menu
Vaartlaan 42 | 9880 Aalter | 09 374 59 81 | 0473 80 14 72 | info@tendauwe.be | BE 0677.262.611
Ten Dauwe

De beste feestzaal voor communiefeesten


 

Bent u op zoek naar een feestzaal voor een communie in Aalter? Feestzaal Ten Dauwe is reeds lang gekend als dé ideale locatie voor kleine en grote communiefeesten. Wij zijn gelegen op de grens van een viertal gemeenten. Vandaar dat onze feestzaal voor communies van begin mei tot half juni druk bezet is. Tijdig reserveren is dus de boodschap!

Onvergetelijk feest voor iedereen

Communiefeesten zijn feesten voor het jonge volkje, maar uiteraard ook voor de ouders en grootouders. We proberen er voor iedereen een onvergetelijke gebeurtenis van te maken. Onze feestzalen en tuin met speeltuin lenen zich perfect voor een fantastisch feest.

Leuke accomodatie met privésfeer

De meeste communiefeesten zijn tussen de 20 en 50 personen. We proberen iedere groep een afzonderlijke plaats te bieden in onze tuin voor het aperitief en voor de koffie. Ook in de zaak zelf zit iedere groep in een apart gedeelte. Enkel de speeltuin is voor alle groepen samen.

Verzorgde catering van aperitief tot koffie

In onze brochure ‘Feestzaal Ten Dauwe’ kunt u de vele culinaire voorstellen terugvinden waar u in de feestzaal voor de communie gebruik van kunt maken. Ideaal voor communies zijn: gastro barbecue, all-in-menu's, Italiaans buffet, Spaans tapasbuffet... Voor de kinderen maken we steeds een afzonderlijk menu op volgens de wensen van de communicant en onze zalen in Aalter zijn uiteraard kindvriendelijk.

Een datum vastleggen

Heeft u vragen of wenst u een datum vast te leggen? Contacteer ons via het contactformulier. Ook voor het maken van een afspraak kunt u via deze weg bij ons terecht. Ten Dauwe is de ideale feestzaal voor een communie!

Ten Dauwe -Mmastercooks

'Catering' moet altijd een persoonlijke taal blijven. De kracht verarmt wanneer je leunt op de ervaring en de uitwerking van een ander.

Ten Dauwe -Mmastercooks