Menu
Vaartlaan 42 | 9880 Aalter | 09 374 59 81 | 0473 80 14 72 | info@tendauwe.be | BE 0677.262.611
Ten Dauwe

Uw eigen foodtruck huren voor een feest

 

‘Foodtruck company Ten Dauwe’ heeft reeds 25 jaar ervaring in event catering. Sinds 2016 hebben wij maar liefst 5 Citroen HY oldtimer foodtrucks ter beschikking om uw feest helemaal tot in de puntjes te verzorgen. Een foodtruck huren in Aalter? Dat doet u bij Ten Dauwe natuurlijk.

Totaalorganisatie van privé events

Ten Dauwe is gespecialiseerd in de totaalorganisatie van privé events en bedrijfsevents. In het kader van tal van activiteiten, feesten en bijeenkomsten kunt u bij ons een foodtruck huren voor een feest vanaf 100 personen. Wij staan echter niet op festivals, beurzen of openbare events.

Ruim en verzorgd culinair aanbod

Wenst u een culinair walking dinner met verfijnde gerechtjes op designbordjes, heeft u liever een stuk vers gefrituurde ‘kibbling’ in krantenpapier, of een puntzak knapperige frietjes? Dankzij onze vele foodtruck mogelijkheden is geen uitdaging onmogelijk: ook fingerfood, streetfood, sharing,… zijn begrippen die ons niet vreemd zijn.

Catering helemaal op uw maat

We luisteren steeds naar uw wensen en maken voor elke gelegenheid een offerte op maat. Van kleinere privéfeesten tot grote bedrijfsfeesten: onze foodtrucks komen tot bij u om u en uw gasten een leuke tijd te bezorgen. Wij kunnen ook samenwerken met andere foodtruckcollega’s. Laat ons uw voorkeuren weten en wij zorgen voor een spectaculaire invulling en catering waar uw gasten nog lang zullen over napraten. 

Ten Dauwe -Mmastercooks

'Catering' moet altijd een persoonlijke taal blijven. De kracht verarmt wanneer je leunt op de ervaring en de uitwerking van een ander.

Ten Dauwe -Mmastercooks