Menu
Vaartlaan 42 | 9880 Aalter | 09 374 59 81 | 0473 80 14 72 | info@tendauwe.be | BE 0677.262.611
Ten Dauwe

Babyborrel


Ten Dauwe is de ideale locatie voor een babyborrel in Aalter: de dag van vandaag hebben jonge koppels het druk met hun carrière en familie, zeker als een kindje het gezin uitbreidt. Daarom kiezen tegenwoordig vele koppels om een babyborrel te organiseren in een feestzaal in plaats van alle vrienden en familie bij hun thuis te ontvangen.

All-in dessertenbuffet € 35 per persoon

Bij Ten Dauwe in Aalter kunt u kiezen tussen twee complete, culinaire all-in formules, waaronder het gekende dessertenbuffet van huispatissier Jan Deschepper.

De gasten worden ontvangen met een receptie van een uur (schuimwijn en fruitsap). Aansluitend is er een dessertenbuffet met 2 soorten chocolademousse, 2 soorten fruitsalade, een ruim assortiment gebak en minigebakjes, ijs, pannenkoekjes... . Tijdens het buffet worden gedurende 2 uren koffie, thee, chocolademelk, alle frisdranken en gewone bieren geschonken. Na deze periode kunnen er dranken à la carte genuttigd worden.

Receptie voor babyborrel € 30 per persoon

U kunt er ook voor opteren om een verzorgde receptie aan te bieden. Ten Dauwe heeft met zijn verschillende zalen en mooie tuin de ideale locatie voor een babyborrel of communiefeest.

Gedurende 3 uren worden er dranken geserveerd (waaronder schuimwijn, kirr, fruitsap, alle gewone bieren en frisdranken). Er worden 4 koude en 4 warme hapjes per persoon geserveerd, aangevuld met apertiefgroentjes. Na 3 uren kunnen er dranken à la carte genuttigd worden.

Voor de allerkleinsten

Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht. Zij genieten van al het lekkers aan halve prijs (kinderen van 4-13 jaar) of zelfs helemaal gratis (jonger dan 4 jaar).

Extra mogelijkheden

De formules kunnen uitgebreid worden met belegde minisandwiches (€ 1,75/stuk) of een kaasschotel bij het dessertenbuffet (€ 5 per persoon). Het is ook mogelijk om een ijstaart te voorzien (supplement € 2,50 per persoon).

Ten Dauwe -Mmastercooks

'Catering' moet altijd een persoonlijke taal blijven. De kracht verarmt wanneer je leunt op de ervaring en de uitwerking van een ander.

Ten Dauwe -Mmastercooks