Menu
Vaartlaan 42 | 9880 Aalter | 09 374 59 81 | 0473 80 14 72 | info@tendauwe.be | BE 0677.262.611
Ten Dauwe

Bekijk hier onze feestzaalfolder

Paasbrunch met Willy Sommers

Bij Ten Dauwe organiseren wij elk jaar een gezellige paasbrunch. In Aalter kunt u op Paasmaandag terecht voor een verzorgde lunch, met muzikale omlijsting door niemand minder dan Willy Sommers. Dé perfecte formule voor een gezellige middag met u en uw gasten in het kader van een verjaardag, huwelijksverjaardag of communie.

Paasmaandag 22 april 2018 om 12u

Wij serveren dit jaar op Paasmaandag geen paasbrunch maar een verzorgd degustatiemenu dat opgediend wordt aan tafel.

Aperitief met hapjesbord.
Provençaals tomatenroomsoepje met mozzarella en basilicum.
Op vel gebakken goudbrasem met een wok van verse spinazie en artisjok, nage met kokkels en saffraan.
Piepkuiken hoevekipfilet, butternut crème, girollen, jonge raapjes en spruitjes, de boutjes gekonfijt in ganzenvet, gegrilde krielaardappelen.
Warm chocolade gebakje, passievruchtensorbet, bananenbeignets.

Aangepaste wijnen en koffie inclusief

Bij het degustatiemenu zijn alle dranken inbegrepen tot en met de koffie: wijnen, water, koffie... Na de koffie zijn dranken verkrijgbaar à la carte.

Reserveren voor de paasbrunch

Het optreden van Willy Sommers vangt aan om 16u, na het serveren van het degustatiemenu. Zo kunt u eerst gezellig tafelen en genieten van en met elkaar. De prijs voor deze middag bedraagt € 75 voor volwassenen en kinderen tot en met 13 jaar tafelen aan halve prijs. De deuren van onze feestzaal gaan open vanaf 12u.

Ten Dauwe -Mmastercooks

'Catering' moet altijd een persoonlijke taal blijven. De kracht verarmt wanneer je leunt op de ervaring en de uitwerking van een ander.

Ten Dauwe -Mmastercooks