Menu
Ten Dauwe

tendauwe

Contacteer ons

Vaartlaan 42
9880 Aalter
Ligging
BTW BE 0677.262.611

+32 9 374 59 81
+32 473 80 14 72
info@tendauwe.be

Ontdek onze zalen voor evenementen

Ten Dauwe is 7 dagen op 7 open voor groepen en feesten: onze zalen voor evenementen in Aalter bieden voor elk wat wils. Wenst u in intieme kring te komen proeven van onze verfijnde keuken, dan kan dit nog steeds op één van onze thema-avonden of brunches en iedere zondagmiddag. Op zondagmiddag serveren wij immers een culinair zondagmenu, aangepast naar het seizoen en met een selectie goede wijnen.

Alles over onze feestzalen

Ten Dauwe beschikt over een ruime, moderne feestzaal die zich uitstekend leent voor huwelijken, communies, familiefeesten, vergaderingen, seminaries, ... De zaal kan in verschillende kleinere zalen voor evenementen opgedeeld worden en heeft een totale capaciteit van 350 personen. Bekijk hier de volledige zaalindeling.

Prachtige tuinen, terrassen en veranda

Wij hebben een mooie, verzorgde tuin met verschillende terrassen. De tuin werd recent heraangelegd en is voorzien van degelijk, teakhouten tuinmeubilair. Wij hebben tevens een grote, verwarmde veranda en een leuke speeltuin voor de kinderen. Ook de ruime parking is een volwaardige troef van onze locatie. 

Topcatering en meesterkok traiteur

Wij verzorgen al uw catering in en rondom Aalter: van afhaling van kant-en-klare schotels tot de volledige organisatie van traiteurdiensten met bediening, wij maken van uw feest een geslaagd feest! In deze brochure kunt u alvast meer te weten komen over al onze mogelijkheden.

Betaalmiddelen

Wij aanvaarden Visa, American Express, Diners Club, Mastercard  en Res.

Ten Dauwe -Mmastercooks

'Catering' moet altijd een persoonlijke taal blijven. De kracht verarmt wanneer je leunt op de ervaring en de uitwerking van een ander.

Ten Dauwe -Mmastercooks