Menu
Vaartlaan 42 | 9880 Aalter | 09 374 59 81 | 0473 80 14 72 | info@tendauwe.be | BE 0677.262.611
Ten Dauwe

Showmiddagen

De leukste shownamiddag in Aalter en omstreken beleeft u zonder meer bij Ten Dauwe: uw favoriete feestlocatie. Wij serveren eerst een verzorgd driegangenmenu, waarna u helemaal kunt meeswingen met de optredens van ons lokaal Vlaams talent. Een onvergetelijke middag beleeft u dus hier, bij Ten Dauwe.  

Seizoensgebonden driegangenmenu

Onze Meesterkok Peter De Groote stelt een seizoensgebonden menu voor, met heerlijke, dagverse ingrediënten. Na het serveren van de lunch, omstreeks 14u, vangen vervolgens de optredens aan. De deuren van onze feestzaal zijn geopend vanaf 12u.

Perfect entertainment

Een shownamiddag bij Ten Dauwe in Aalter garandeert u een onvergetelijke middag met fantastisch entertainment. Ideaal om een verjaardag, communie, huwelijksverjaardag of andere feestelijke gebeurtenis te komen vieren. De combinatie van culinair genot en muzikale ambiance zorgt ervoor dat u hier de tijd van uw leven beleeft.

Donwload onze flyers

Binnenkort kan u hier onze flyers van de verschillende shows downloaden. 


   


 

Ten Dauwe -Mmastercooks

'Catering' moet altijd een persoonlijke taal blijven. De kracht verarmt wanneer je leunt op de ervaring en de uitwerking van een ander.

Ten Dauwe -Mmastercooks