Feestzaal Catering Afhaalservice

Totaalconcepten op topniveau - Licht, klank en podiumbouw

Audiovisuele

Events - beurzen - congressen - seminaries - live captatie - productie van videoclips - roadshows

Voor uw catering of event werken wij enkel samen met kwalitatieve, betrouwbare partijen, die uitsluitend gekeurde materialen verhuren en ook de trendsetters opzoeken.
Of het nu gaat om audioapparatuur, projectiemateriaal of led technologie, we huren alles in voor korte en langere periodes. Dat is wat men noemt ‘Dry Rental’. De meerwaarde die wij bieden is dat we eerst uitzoeken wat u eigenlijk nodig heeft aan materialen - vaak huurt men teveel of verkeerd – en wij zetten uw mogelijkheden op een rijtje. Daarna neemt u een beslissing op basis van ‘gegronde adviezen’ en niet op basis van ‘zoveel mogelijk verhuren’.

 

Decor- en podiumbouw

‘te gebruiken materialen’ is hier van groot belang. Maar centraal staat nog steeds het doel en de aard van uw evenement. Het heeft dus geen zin om groteske decors te bouwen wanneer uw gasten meer nood hebben aan een goed gesprek en onopvallend vermaak. Anderzijds kan je met creativiteit en materialenkennis heel wat klanten helpen om eenvoudige structuren en decors op te bouwen. Vraag het eens na…

 Ontdek meer mogelijkheden en concepten bij onze catering of neem meteen contact op voor uw persoonlijk project.  

top