Feestzaal Catering Afhaalservice

Totaalconcepten op topniveau - Soorten evenementen

Er zijn tal van gelegenheden waar wij u kunnen bijstaan. Verjaardagsfeesten, seminaries en congressen, opendeurdagen,... Voor elke gelegenheid stellen wij u de gepaste formule voor, geheel naar uw wens.

» Bedrijfsopening

Streef naar onmiddellijke naambekendheid, vertrouwen en personeelsmotivatie vanaf de opening van uw bedrijf. Laat u niet afleiden door het lint geknip, maar hou de onderliggende zakelijke gedachte van deze feestelijkheden in het achterhoofd.

» Beursanimatie

Geslaagde beursanimatie draagt bij tot het imago van uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw stand opvalt en dat uw product langer in het geheugen van de bezoeker blijft. Zowel voor binnenlandse als buitenlandse beurzen verzorgen wij acts out-of-the-ordinary!

» Communiefeesten

Maak van uw kind 's communie een echt feest! Wij garanderen een communiefeest met de perfectie animatie voor ieder budget, geschikt voor zowel groot als klein.

» Huwelijksfeesten

Laat deze onvergetelijke dag niet ongezien voorbijgaan. Wij organiseren het huwelijksfeest van uw dromen, volledig naar uw wens.

» Incentives

Nodig uw naaste medewerkers uit voor een sportief dagje uit of wenst u uw verkoopsteam op een originele manier motiveren? Coffre Fort heeft verschillende leuke ideeën voor u klaar staan. Een boeiende reis naar het verre Oosten? Een trendy citytrip naar New-York? Incentives zijn een ideale stimulans tot grootse prestaties van uw medewerkers en om uw dealers en klanten op een vorstelijke manier te bedanken.

» Jubileumvieringen

Het x-aantal jarig bestaan van een bedrijf mag niet zomaar voorbijgaan, en dient op de gepaste wijze gevierd te worden! Dit is een ideale gelegenheid om iedereen met een originele attentie in het zonnetje te zetten.

» Klantendagen

Ook uw klanten verdienen het om af en toe verwend te worden. Gaande van de uitwerking van een concept tot het uiteindelijke evenement, wij zijn uw complete toeleverancier.

» Opendeurdagen

Via opendeurdagen kunnen de mensen uit de ruime omgeving van uw firma op de hoogte gebracht worden aangaande uw bedrijvigheden. Wij verzorgen voor u de contacten met de pers, zodat uw aankondiging de nodige bekendheid krijgt. Doelgerichte, op maat gemaakte animatie geeft een opendeurdag steeds een ander cachet.

» Personeelsfeesten

Via opendeurdagen kunnen de mensen uit de ruime omgeving van uw firma op de hoogte gebracht worden aangaande uw bedrijvigheden. Wij verzorgen voor u de contacten met de pers, zodat uw aankondiging de nodige bekendheid krijgt. Doelgerichte, op maat gemaakte animatie geeft een opendeurdag steeds een ander cachet.

» Relatiebijeenkomsten

Onderstreep uw gewaardeerde relaties en onderhoud uw contacten met behulp van deze bijeenkomst. Hier is plaats voor informeel contact, zowel tussen leverancier en relatie, als tussen relaties onderling.

» Seminaries en congressen

U wenst de resultaten van het voorbije jaar bekend te maken aan uw collega’s of er staat een nieuw project voor de deur dat dient besproken te worden in beperkte kring. Vergaderen in een groen en rustig kader midden in de Nederlandse Veluwe of liever in het centrum van Gent om uw plannen met uw collega’s te bespreken, het kan allemaal.

» Verjaardagsfeesten

Vier uw verjaardag op een originele manier samen met uw vrienden en familie of verras uw partner, familielid of vriend op de gepaste manier,... bij ons bent u aan het juiste adres.

top