Menu
Vaartlaan 42 | 9880 Aalter | 09 374 59 81 | 0473 80 14 72 | info@tendauwe.be | BE 0677.262.611
Ten Dauwe

Bekijk hier onze feestzaalfolder

Zondagmenu’s

Iedere zondag kunt u bij ons terecht voor één van de verzorgde zondagmenu’s. In Aalter serveren wij, op reservatie, een verfijnd zondagmenu naar het seizoen. Dat kunt u met z'n tweetjes komen nuttigen, maar u kunt ook een reservatie maken voor een grotere groep. Onze zondagmenu’s worden maandelijks aangepast en worden samengesteld met dagverse, kwalitatieve producten.

All-in menu van aperitief tot koffie

Bij Ten Dauwe serveren wij steeds een verzorgd, all-in menu. Voor € 75 per persoon wordt u culinair verwend van het aperitief tot en met de koffie. Aangepast aan het menu, degusteren wij u een selectie heerlijke wijnen. Na de koffie kunt u dranken à la carte nuttigen.

Voor elke feestelijke gelegenheid

Of u nu een geschikte locatie zoekt om op zondag ontspannen te tafelen, of u heeft een verjaardag, huwelijksverjaardag of communie te vieren: Ten Dauwe in Aalter is de uitgelezen accomodatie om een onvergetelijke tijd te beleven. Ook in het kader van familiefeesten en bedrijfsarrangementen kunt u bij ons terecht.

Voortreffelijke keuken

Onze keuken wordt geleid door Peter De Groote, Meesterkok. Ook onze huispatissier Jan Deschepper geeft het beste van zichzelf om voor de heerlijke creaties tevoorschijn te toveren. Een gezellige accomodatie, voortreffelijke catering en diverse sfeermakers zorgen ervoor dat u en uw gasten zich helemaal thuis voelen en een fijne tijd ervaren.

Ten Dauwe -Mmastercooks

'Catering' moet altijd een persoonlijke taal blijven. De kracht verarmt wanneer je leunt op de ervaring en de uitwerking van een ander.

Ten Dauwe -Mmastercooks