Menu
Vaartlaan 42 | 9880 Aalter | 09 374 59 81 | 0473 80 14 72 | info@tendauwe.be | BE 0677.262.611
Ten Dauwe

Zondagmenu januari / februari / maart

Bij Ten Dauwe kunt u terecht voor een heerlijk verfijnd zondagmenu. In Aalter en omstreken staat onze keuken bekend voor de sublieme, verrassende en verzorgde catering. Meesterkok Peter De Groote zorgt ervoor dat u keer op keer optimaal kunt genieten en stelt voor u maandelijks een seizoensgebonden menu voor.

Enkel nog plaatsen vrij op 17/03/2019

 

Menu aan € 75 per persoon

 

Cava met degustatie hapjes

***

Gemarineerd schelvishaasje met citrusvinigraitte, brocolli scheuten, balsamico en gekonfijte uitjes

***

Oosterse Waterzooi van vis, cocquilles en inktvis

***

Ossenhaas "Rossini" verse schorseneren met huisgemaakte rosti's

***

Creatie van karamel-nougat en witte chocolade 

 

Inclusief aangepaste wijnen

Het zondagmenu van Ten Dauwe wordt steeds geserveerd met een selectie aangepaste wijnen, water, aperitief en koffie. Hier komt u om zorgeloos te genieten en daarom stellen wij u graag een all-in formule voor. Na de koffie kunt u nog steeds dranken à la carte nuttigen.

Sublieme kookkunsten

De keuken van Ten Dauwe in Aalter staat onder leiding van niemand minder dan Meesterkok Peter De Groote. Zijn jarenlange ervaring maakt van hem een echte referentie in de feestzaal- en cateringbranche en een bezoek aan Ten Dauwe loont dan ook meer dan de moeite. Ook voor tal van familiefeesten en andere feestelijke gebeurtenissen kunt u bij ons terecht.

Ten Dauwe -Mmastercooks

'Catering' moet altijd een persoonlijke taal blijven. De kracht verarmt wanneer je leunt op de ervaring en de uitwerking van een ander.

Ten Dauwe -Mmastercooks